Weekenden in zeeland

rechtopChakra

  groepen in zeeland

 

Door middel van schrijven, tekenen, schilderen, delen, en wandelen, even loskomen uit onze dagelijkse ritme, en afstand nemen, kijken we alle kanten van het vrouw zijn aan.

We werken in een veilige sfeer met een positieve kijk op onze kwaliteiten en mogelijkheden. Het besef dat jouw manier de goede manier is , maakt ruimte en geeft vertrouwen om te groeien! Zoals jij het doet doe je het.

ieder weekend werk je rond een thema

November : Loslaten

December:   Verwonderen

Januari:       De Stilte

Hoe zien de weekenden eruit?

wandelen door de prachtige duinen en langs de zee!

mediteren, en tekenen naar aanleiding van het onderwerp! We werken op hoofd, hart en ziel niveau!  en schrijven ook steeds even in ons dagboekje!

Vanuit ruimte en liefde kijken we naar ons eigen leven.

Samen genieten, van maaltijden, en van elkaar., even helemaal uit je leven stappen en je laten verwennen.

Na een oefening werken we heel vaak in tweetallen, waar je elkaars verhaal hoort en je op een veilige manier je verhaal kunt delen. Door de enorme verbinding die dan ontstaat ontstaan er vaak mooie vriendschappen. En het geeft een gevoel van verbondenheid met de hele groep.

 

UITSPRAKEN VAN VORIGE  WISE WOMEN GROEP:

  • Weekenden van Wise Women zijn een warm bad!  De vertrouwde sfeer en liefdevolle verzorging zijn Top!!
  • Wat een voorrecht om even uit mijn omgeving , in rust te komen, en met mooie oefeningen mijn proces zichtbaar te maken. En wat een fijn contact heb ik gekregen met de hele groep. Ik heb er nieuwe vriendinnen bij.
  • De verbinding met mijn lichaam is veel groter geworden en ik ben me meer bewust van mijn kwaliteiten en mogelijkheden op het gebied van tekenen en schilderen. Ik ben een kunstenaar geworden van mijn eigen leven.
  • Het vrouwenjaar met Margot heeft mij in contact met mezelf gebracht-als mijzelf, en niet als moeder, vrouw van en dochter.Voor het eerst weekenden alleen voor mijzelf, tekenen, wandelen, delen met andere vrouwen, samen eten, lachen, slapen, bij elkaar zijn, het heeft veel mogelijkheden geopend.Ik doe het nu veel vaker, omdat dat is wat ik nodig heb:mezelf voeden. en de vrouwen uit dat jaar zijn nog steeds vriendinnen… 

Plaats van de weekenden:

De Toverhazelaar

in Nieuw haamstede