Doelgroep

De Opleiding en workshops   bedoelt voor mensen die het aandurven om via kunst en kleur zichzelf zichtbaar te maken. En die graag een verdieping maken in hun vrouwelijke kracht en wijsheid. Kortom  onderweg zijn!

Leeftijd maakt geen verschil, juist een menging van alle leeftijden geeft een verdieping aan de opleiding.

 

Het is van belang dat je durft te reflecteren op je eigen werk en dat je in een veilige sfeer naar je eigen innerlijke beelden gaat kijken en er mee in gesprek gaat.

Door steeds in  twee tallen te delen leer je veel over jezelf en de ander. Je ont- moet de ander en dat is een waardevol contact. Zo leer je steeds weer nieuwe mensen kennen, en ontstaat er een mooi groepsgevoel.

Heel duidelijk wil ik voorop stellen dat je niet mooi hoeft te kunnen tekenen. Juist de mensen die nog maar weinig met creativiteit gedaan hebben maken de mooiste schilderijen. ik help je om met kleine stapjes te leren genieten van je eigen kleur en beweging.

De Opleiding is voor mensen die zich willen ontwikkelen via tekeningen en  schilderen ,  en die in een veilige sfeer willen kijken naar hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Via de creativiteit open je je scheppende vermogens en leer je jezelf kennen.

De foto’s die hier bij staan zijn van het Toverboom feest ,het 10 jarig bestaan.14 juni 2016. We maakten samen een grote tekening op de muur van het oude lokaal in  Bilthoven, en hadden reuze lol!