De docent

Margot Janssen
Margot Janssen
“Ik begon  als Kleuterleidster en werkte in het Montessori onderwijs en in het speciaal onderwijs.Nadat ik zelf kinderen kreeg ging ik me verder ontwikkelen.
In 1993 werd ik  mandala docente en  tekentherapeute.
Een vak waar ik hart en ziel inleg.
Nog steeds ben ik even enthousiast als in het begin!
Het mooie vind ik dat je de creatieve kant in dit vak kan combineren met het Spirituele !Ik zag dat er in het basisonderwijs weinig ruimte is voor creativiteit. Dat is erg jammer! en een groot gemis! Door zelf te creëren, leer je nieuwe mogelijkheden te ontdekken,en ontwikkel je jezelf! Daarom startte ik in 2006 de Toverboom en heb ik al 12  jaar mensen opgeleid in het leren lezen van kindertekeningen en kinderen begeleiden op hun levensweg.  Ik ervaar  dat iedere volwassenen die detoverboom gedaan heeft ook zijn innerlijke kind heelt en
weer blij en onbevangen kan tekenen en creëren.

Als Tekentherapeut wil met ik  mijn  kennis en ontwikkeling  graag  mensen begeleiden in hun ontwikkelingsweg naar bewustwording. Ik heb een life en soul coach opleiding gedaan om de zielenkwaliteit en het talent van mensen naar boven te halen. Via tekenen en meditatie komen we snel bij je innerlijke kracht, en voel je waar jou mogelijkheden en talenten zijn. Een mooi proces waar je ervaart dat je echte zielengave je geen moeite kost!

Het was een cadeau om te ervaren dat wat en hoe ik les geef  mijn zielenpad was en ik op de goede weg ben!  Zelf ben ik in de wijze vrouw fase gekomen en mijn innerlijke stem is mijn coach geworden.

 

Margot heeft haar opleiding gevolgd bij het instituut voor Klank en Vorm van Lisa Borstlap.  Daarnaast volgde ze lesjaren  bij Jan de Kok ( nat in nat schilderen)

en bij een Non, Zuster Theresine Theurlinckx .      mandala tekenen via je innerlijke weg!

Margot  volgde een sjamanen jaar bij Barbara Driessen,

en een 8 jarige training in Healing Tao.

Ze heeft jaren lesgegeven aan de opleiding spirtiueel Kunstzinnig tekenen in Drenthe.

en is vaak gast docent bij Coach opleidingen.

2 krachten   vuur en water

Margot is de schrijfster van Beestenfeest, de Knuffelkaartjes, de Weerberichtjes,  en het Jaardagboekje, en ……

en Margot mag zich  Life and soul noemen na haar opleiding bij de life foundation, en leerde de innerlijke weg methode gebruiken, van Anita Mathey.

Als i book te LADEN:
Goed idee tekenen met z,n twee

een i book samen gemaakt met Anneke van Ginkel. ISBN 978-90-822445