Individuele begeleiding voor kinderen

Naast dat ik al jarenlang les geef in hoe teken je met kinderen ,  begeleid ik ook weer kinderen  via tekeningen.

Doordat ik zelf Oma ben van 7  kleinkinderen groei ik weer met ze op. De drukke wereld van vandaag geeft kinderen veel uitdagingen. Ze moeten zich aanpassen aan veel nieuwe situaties.  Ook de ouders vinden het vaak een hele opgave om en werk en gezin, en kinderen allemaal de juiste aandacht te geven.

Om met de kinderen samen te tekenen en  via tekeningen hun wereld in kaart te laten brengen, geef dat ze weer vertrouwen  en kracht te krijgen om  verder te gaan. Tekeningen laten iets van je bewustzijn zien. Kwaliteiten worden zichtbaar! Daarnaast kunnen onverwerkte pijnen en angsten in een tekening veilig naar voren komen.

Door met de tekening in gesprek te gaan,en er iets aan toe te voegen of te veranderen,  verander je iets aan je idee over de situatie en verschuift er ook letterlijk iets in jezelf. Het is een mooie en veilige manier om ook naar je binnen wereld te gaan.Samen zoeken we waar je kansen liggen.

Ik werk met tekeningen en met de reis naar binnen van de Methode van Anita Mathey, en met de knuffelkaartjes, beestenfeest en de weerberichtjes!

Meestal werk ik 3 a 4 keer om een kind weer verder te helpen!

Ook help ik ouders van hoogsensitieve kinderen om hun kinderen te begeleiden en helpen.

tarief voor kinderbegeleiding:

50 euro per uur

en voor oudergesprek ook 50 euro per uur.