Kinder Kunst op Maat

Kinderen maken fantastische tekeningen!

In soms maar 2 minuten maken ze hun kunstwerk en dan is het klaar!
Zo heb je gauw stapels tekeningen, in de hoek van de kamer of een in map.

Maar hoe jammer, het zijn vaak ware kunstwerken!

Mijn passie is werken met kleur. Door een kindertekening over te trekken op ander papier en dan te verrijken met kleur verandert de  kindertekening in een kunstwerk.

Vooral de kindertekeningen  van kinderen tussen de  2 tot 7 jaar  zijn erg leuk om zo in kunstwerk om te zetten. Het hoeven nog geen echte voorstellingen te zijn; krassen, cirkels , en beweging  is al heel mooi!  Maar  het eerste poppetje, de koppoter, een huisje of boompje,  dat is natuurlijk super leuk!

Ik verander niets aan de originele tekening (die krijgt u terug), maar accentueer op de kopie de speciale beweging  of maak door kleur de beweging tot een mooi geheel.

HET cadeau voor een verjaardag van oma, Vaderdag of een andere speciale gelegenheid!
Deze bijgaande foto’s zijn van de tekeningen van mijn kleindochter, van 4 jaar.
Wat waren haar ouders er blij mee!

Werkwijze:

Je stuurt me een mailtje met een fotootje van de tekening en de maat (lengte, breedte) en je telefoonnummer Ik bel je op je met een voorstel wat ik kan doen met deze speciale tekening. De prijs is afhankelijk van de maat en de aard van de tekening, maar zal ongeveer €125 zijn. U krijgt de originele tekening en het kunstwerk thuisgestuurd. U kunt kiezen of u het kunstwerk al dan niet ingelijst wilt ontvangen. (meerprijs). Ook bent u van harte welkom de tekening te brengen en te halen in mijn  atelier in de Bilt, na afspraak.

Opgeven via de mail: msfjanssen@gmail.com