Over mij

Mijn naam is Margot Janssen. Ik ben geboren in 1957, in Den Haag.

Ik heb kinderen en kleinkinderen die me veel plezier en vreugde geven.

Als Kleuterleidster heb ik met veel plezier gewerkt in het onderwijs. Mijn laatste school was in het speciaal onderwijs, een school voor langdurig zieke kinderen.

Ik was altijd gefascineerd door kindertekeningen. De opleiding Genezend Tekenen heb in 1989 afgerond als mandaladocent en tekentherapeut. Vele jaren gaf ik les in Mandalatekenen, Numerologie, Chakratekenen en Hoe teken je met Kinderen.

In 2006 begon ik met mijn eigen opleiding De Toverboom, waar ik mensen leer om tekeningen te lezen en kinderen te begeleiden via tekeningen. Veel van mijn cursisten zijn ermee aan de slag gegaan.

Nu begeleid ik vooral hooggevoelige kinderen en volwassenen.

Mijn grootste missie is kinderen en volwassenen brengen bij hun eigen innerlijke kracht, en ze laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn.

Naast coachen ben ik in mijn atelier bezig met het maken van mijn eigen werk. Momenteel werk ik aan een nieuwe serie kaarten die ik gebruik in de coachings praktijk, en die gaan over energetische bescherming.

Daarnaast ben ik bezig met illusteren en het maken van kleine kaartjes en anzichtkaarten. Ze liggen in Bilthoven bij de bloemist, ( bloemen) , de Boerderij ( dieren). En bij de read shop en boekhandel.

En ik maak een nieuwe serie knuffelkaartjes, om lekker mee te spelen!

Opleiding:

Tekendocent, en Tekentherapeute :instituut voor klank en vorm

3 schilderjaren jaartraining nat in nat, met Jan de kok, antroposofie

reiki opleiding

kinesiologie,

en braingym.

life en soul coach.

opleiding jan geurts

Obod, barden en ovaten graad

Opleiding in healing en reading.