Over mij

Mijn naam is Margot Janssen. Ik ben geboren in 1957, in Den Haag. Ik heb Kinderen en 7 kleinkinderen die me veel plezier en vreugde geven.

Als Kleuterleidster heb ik met veel plezier gewerkt in het onderwijs. Mijn laatste school was in het speciaal onderwijs, een school voor langdurig zieke kinderen.

Ik was altijd gefascineerd door kindertekeningen. De opleiding Genezend Tekenen heb in 1989 afgerond als mandaladocent en tekentherapeut. Vele jaren gaf ik les in Mandalatekenen, Numerologie, Chakratekenen en Hoe teken je met Kinderen.

In 2006 begon ik met mijn eigen opleiding De Toverboom, waar ik mensen leer om tekeningen te lezen en kinderen te begeleiden via tekeningen. Veel van mijn cursisten zijn ermee aan de slag gegaan. Het mooie vind ik van dit werk dat je de creatieve kant kan combineren met de spirituele wereld.

Naast lesgeven en coachen ben ik in mijn atelier bezig met het maken van mijn eigen werk. Momenteel werk ik vooral met wolvilt en ecoline, en acryl verf. Vooral het experimenteren en ontdekken van mijn eigen mogelijkheden geeft me veel energie.

Daarnaast doe ik de druiden opleiding bij obod. Wekelijks ben ik bezig om me te verbinden met de natuur en de elementen. Ik heb mijn barden periode afgesloten in 2018 en ben nu begonnen met de Ovatengraad.